DSC_2066

Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει και φέτος στη Δ.Ε.Θ. παρουσίαση τεχνικών κοπής κρέατος, δημιουργία κρεατοσκευασμάτων και παρουσίαση των νέων τάσεων στο κρεατοσκεύασμα στον προαύλιο χώρο του περιπτέρου 8 την Κυριακή 16-09-2018.

Αγαπητέ Συνάδελφε,θα θέλαμε τη συμμετοχή σου στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η παρουσίαση είναι απαραίτητο να γίνει από μέλη του Σωματείου, ώστε να αναδείξουμε τη γνώση, το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και το μεράκι μας επάνω στο κρέας, καθιστώντας μας στις συνειδήσεις των παρευρισκομένων ως τους μόνους ειδικούς τους οποίους μπορούν να εμπιστευτούν για το πιάτο τους.

Δήλωσε συμμετοχή έως τις 31-08-2018, εάν θέλεις να είσαι και εσύ ένας από την ομάδα που θα κάνει την παρουσίαση στους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ.

Βάλε το δικό σου λιθαράκι στην προβολή της δουλειάς μας στους καταναλωτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν την άριστη γνώση και τη δεξιοτεχνία μας επάνω στην επεξεργασία του κρέατος και τη δημιουργία ευφάνταστων παρασκευασμάτων που θα εντυπωσιάσουν αλλά και θα ανοίξουν την όρεξη των παρευρισκομένων.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 31-08-2018 στα γραφεία του Σωματείου στο τηλ: 2310/540174 ή στο email:somateiokreopolon@yahoo.com ή στο facebook του Σωματείου: Σωματείο Κρεοπωλών Ν.Θεσσαλονίκης.