Το_Χαμόγελο_του_Παιδιού_(λογότυπο)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει Χριστουγέννων, συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα που ζουν στο όριο της φτώχειας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας, απευθύνεται σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να καλυφτούν οι βασικές τους ανάγκες.

Η υποστήριξη σας είναι σήμερα περισσότερο πολύτιμη από ποτέ με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα μας, οι οικογένειες και τα παιδιά. Εν όψει δε των Χριστουγέννων η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σημαίνει περισσότερα χαμόγελα σε περισσότερα σπιτικά και αυτό θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα χάρη σε εσάς.

Μεταξύ άλλων ειδών, αντιμετωπίζουν έντονη την ανάγκη για κρέας και προϊόντα κρέατος, προκειμένου να διασφαλίσουν μία αξιοπρεπή ποσότητα που θα διατεθεί μαζί με μία ποικιλία άλλων ειδών στις 300 οικογένειες που ενισχύουν και αυτά τα Χριστούγεννα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.

Χάρη σε όλους μας -το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, τους εθελοντές, τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις υποστηρικτές- από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.

Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»

Για Παράδοση Τροφίμων:
Το Χαμόγελο του Παιδιού – Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Χρυσολωρά 4, Ξηροκρήνη (Πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό)
Τηλ.:2310535629 Κοινωνική Λειτουργός: Κα Κωνσταντίνα Παπαμητούκα Ημέρες / Ώρες Παραλαβής Τροφίμων: Δε-Πα | 09:00 – 17:00